skip to Main Content

Diensten

Duurzame energie voor iedereen

We gebruiken te veel energie dat ten koste gaat van de natuur. Daarom helpt Anamoi u graag met mogelijkheden om uw energieverbruik te verduurzamen. En dat is weer goed voor het milieu.

We geven u een passend advies en zoeken daarbij de meest voordelige vorm van groene energie. Nieuwsgierig? [Stel hier uw vraag]

Energie Advies

Strategische inkoop

Wij gaan uw energieverbruik na en monitoren het verloop. Welke periode gebruikt u juist meer of minder energie? Anamoi houdt controle en geeft u inzicht in de resultaten. Uw persoonlijke energiemanager.

Energie consultancy

Wij ontzorgen en geven op maat gemaakt energieadvies. Wij nemen zaken zoals het overstappen naar groene energie en energieopslag met u door. Duurzaamheid consultancy begint bij de juiste aansluiting voor uw energie, want hoe duurzaam bent u nu werkelijk?

Energie audits

Wij doen onderzoek naar het energieverbruik van uw bedrijf. Hierbij maken wij de mogelijkheden om energie te besparen overzichtelijk en geven wij advies over mogelijke maatregelen. Een voorbeeld is de energie audit EED (Energy Efficiency Directive) die verplicht is voor bedrijven met meer dan 250 FTE.

Energie management & -beheer

Op basis van uw energieverbruik bepalen wij de inkoopstrategie. Dit levert vooral voor grootgebruikers een voordeel op, aangezien wij gebruik maken van een onafhankelijke meetdienst. Wij ontzorgen u gedurende het proces: wij bewaken en monitoren uw energiebeleid.

Energie optimalisatie

Wij dragen bij aan de vermindering van uw CO2-uitstoot. Het optimaliseren van uw energie begint bij het zetten van de juiste stappen onder begeleiding van onze adviseurs. Zo bepaalt Anamoi uw CO2-footprint, waardoor u inzicht krijgt over uw uitstoot en hoe u deze kunt verlagen.

 

Energie verduurzamen

Voor het verduurzamen van uw bedrijf of woning bestaan er veel mogelijkheden. Anamoi bekijkt graag samen met u de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Hiermee bespaart u op uw uitstoot én kosten. Waar wacht u nog op?

Zo komt u de informatieplicht na

Eerst bepalen of uw bedrijf of instelling een informatieplicht en energieplicht heeft. Wij zien aan de hand van uw elektriciteits- en aardgas verbruik of u een informatieplicht heeft. Er zijn verschillende uitkomsten mogelijk. Bekijk hier meer informatie.

Energiebesparingsplicht

Wij achterhalen of uw bedrijf aan alle toepasselijke EML-maatregelen voldoen. Voor elke toepasselijke erkende maatregel die u niet neemt, zoeken wij voor u bedrijf een gelijkwaardige of betere alternatieve maatregel. Wij kunnen invulling geven aan uw energiebesparingsplicht. Benieuwd hoe? Lees hier meer.

Projectmanagement

Anamoi wil consumenten en bedrijven duurzaam maken. Naast het geven van energieadvies doen wij dit door het initiëren, begeleiden en ontzorgen van energieprojecten voor de klant.

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid gaan snel. Zo hebben steeds meer huizen een warmtepomp naast een CV-ketel, en worden zonnecellen en windmolens steeds efficiënter. Waar start uw project op het gebied van energiebesparing?

Energie projectmanagement
Back To Top